VIKI és ATTILA esküvői kisfilm – Dudits Kastély

Viki és Attila a nagy napjukat Győrtől nem messze, Soboron a Dudits Kastélyban tartotta. Már az első személyes találkozáskor nagyon szimpatikusak voltak nekem, elég hosszan el is beszélgettünk. Elmesélték az eljegyzés eseményeit, ez különösen érdekelt engem mivel nemrég indítottam el egy eljegyzéssel foglalkozó oldalt az eljegyeznem.hu weblapot. Attila mesélt még a másik szerelméről egy saját építésű autóról amit természetesen megtekinthettek az esküvői film összeállításban.
A készülődéskor már adott volt a jó hangulat hiszen pizza, pálinka és egy jó barátnő elég a remek kezdéshez. Miután Viki elkészült, Attila öltözködése következett majd pedig jöttek a szertartások szépen sorban. A polgári szertartás különlegessé az volt, hogy nem a szokásos homok ceremóniát választották a fiatalok, hanem whiskyt kólát öntöttek össze majd pedig egy-egy húzással el is tüntették azt. A buli is nagyon jól sikerült, nagyon jól éreztem magam, köszönöm szépen a felkérést és a bizalmat, hogy engem bíztak meg az esküvői film elkészítésével.
Következzen a pár véleménye a filmről:
“Nagyon jó döntés volt, hogy Pétert választottuk és kértük fel az esküvőnk végigkísérésére. Hihetetlenül könnyű, sőt szórakoztató volt vele dolgozni – hiszen akivel az előkészületek közben, menyasszonyi ruhában együtt lehet pizzázni, az csak jó fej lehet. 🙂 A végeredmény pedig – mondhatnám – magáért beszél…de nem ezt mondom. Hanem azt, hogy képes visszaadni azt a rengeteg szeretetet, amit kaptunk, azt a boldogságot, amit éreztünk, azokat a mosolyokat, könnyeket, pillantásokat, amiket váltottunk akkor, május 13-án. Köszönjük, hogy ilyen formában (is) maradandóvá tetted nekünk életünk egyik legnagyobb eseményét! :)”
Helyszín: Sobor – Dudits Kastély – weblap
Fotós: Vörös Ákos – redphoto – weblap