Anna + Tomi – Te + Én szerelmi történet

Anna + Tomi – Te + Én szerelmi történet

Te + Én szerelmi történet. Anna és Tomi már az elejétől kezdve tudta, hogy szeretnének egy megismerkedős videót, amit az esküvő napján le tudnak vetíteni.

Te + Én szerelmi történet. Anna és Tomi már az elejétől kezdve tudta, hogy szeretnének egy megismerkedős videót, amit az esküvő napján le tudnak vetíteni. Az alap koncepció az volt, hogy elmegyünk a kedvenc helyeikre és bele forgatunk azokba a tevékenységekbe amiket szeretnek csinálni. Én egy kicsit tovább gondoltam ezt, és megbeszéltem mindegyikőjükkel, hogy mi lenne ha mondana pár szót a másikról. Meséljen a megismerkedésükről, ki, mit szeret a másikban stb. A csavar az volt az egészben, hogy Annának és Tominak is azt mondtam, hogy csak az egyikőjük mond a másikról valamit, és ez egy kis plusz meglepetés lesz az esküvő napján. 🙂 Amikor elkezdődött a videó nem messze a Balatontól, Gyulakeszin, a Bak vendéglőben akkor eszmélt rá Anna és Tomi, hogy mindketten szerepelnek a videóban 🙂 Zseniális pillanat volt!

AI válasza a Te + Én kifejezésre:

„Te + én” általában azt fejezi ki, hogy két egyedi entitás vagy személy kölcsönhatásban van egymással. Ez lehet egy egyszerű matematikai összeadás, de a valóságban szélesebb körű értelmezése is van.

Az „éntől független entitás” és egy másik egyedi entitás vagy személy egyesítése, amely lehet szó szoros kapcsolatról, együttműködésről, szeretetről vagy más típusú kölcsönhatásról is szólhat. Ez a kifejezés a kapcsolatok, csapatmunka, vagy akár romantikus vonatkozásokban is használatos lehet, attól függően, hogy a kontextus miként van értelmezve.

Author: